Přerovští kanoisté reprezentovali Česko v Bratislavě

Od pátku 26. května do neděle 28. května se v Bratislavě konala mezinárodní regata, které se zúčastnilo i osm přerovských závodníků v českých dresech. Přerovští závodníci pomohli českému týmu na třetí místo, pouze za domácím Slovenskem a Německem

V juniorech se podařilo Albertu Šimkovi společně s Ondřejem Hirschem z Kojetína, dojet na sedmém místě na kilometrové trati. Ondřej Neradil zvládl dojet na kilometru čtvrtý a dvoustovce 8. Další čtvrté a páté místo ještě přidal s Janem Novákem na deblkánoi.

V dorostencích dominoval Vítek Příkopa ten ze svých šestí trati dovezl celkem 3 zlaté a 3 stříbrné medaile a dle bodování se stal celkově nejúspěšnějším závodníkem ze všech kategorii. V dorostenkách skončila Laura Csomová druhé místo na 5kilometrech a třetí na kilometrové trati. Míše Bílkové se pak povedlo na 5km dojet 8. a společně braly 7. místo na deblu na pětistovce.

Mezi kanoistkami se dařilo i Tereze Jiskrové, která vyhrála pětikilák na dvoustovce byla čtvrtá a dvě pátá místa získala na 1000 a 500 metrech. Ema Werthaimerová skončila třikrát na devátém místě a jednou na šestém. Na deblu spolu děvčata braly jednou první a jednou druhé místo.